Bildekor

Bilen är en av dom effektfullaste reklambärarna, vi hjälper dig hela vägen - från idé till färdigmonterad dekor.
I galleriet finns några av våra utförda bildekorer!

Dekaler

Från etiketter till större dekaler, styckvis eller i serier, dekaler med flerfärgstryck har oftast ett laminat med skyddande effekt mot uv-strålning och kontakt med lösningsmedel. (Se även Reflex).

Reflex, högreflekterande.

Sedan 2004 har vi dekorerat alla Nilsson Special Vehicles ambulanser, 2005 började vi leverera Battenburgdekor, orange/blå högreflekterande rutdekor för ”vägarbetsfordon", 2010 började vi även leverera Polisdekor. Vi har ett bra samarbete med tillverkare/leverantör av Reflexite och utvecklas ständigt både gällande design och material.

Reflex

Reflex till produkter som texter, dekaler och logotyper har upptäckts av allt fler, används ofta till skyltar och bildekor där effekten gör sig bra, inte minst under den mörka delen av året.
Flerfärgsprintning eller skuren 1-färg, möjligheterna är i stort sett samma som med traditionell vinyl!

Reflexite dekalsatser

Vi har mallar till många bilmodeller, bilder på några färdiga dekorer finns upplagda i galleriet. Monteringsskiss medföljer, dekoren är belagd med appliceringstape och varje del är nummermärkt.
Kontakta oss gärna för mer detaljerad information.

Solfilm / Säkerhetsfilm

Insynsskydd samt reducering av värme och uv-strålning.
Med samarbetspartner kan vi erbjuda säkerhets-/solfilm till t.ex. bilar, skyltfönster och kontorsfönster.

Fönsterdekor

Dekor till butiksfönster och frostad fönsterfilm till t. ex. kontor/offentliga miljöer är en del av vårt utbud!

Skyltar

Vi har skylttillverkning i många format med olika förutsättningar, vanligaste skyltunderlag är aluminium och skummad PVC, skyltar med flerfärgstryck har alltid ett laminat med skyddande effekt mot uv-strålning och kontakt med lösningsmedel.
Titta gärna i galleriet för inspiration och referenser!

Original

Ny logotyp eller en gammal som behöver fräschas till?
Originalframtagning, design och layout är några av våra tjänster.
Har du en idé? Få den förverkligad hos oss.

Utskärning

Vi har ett planskärbord från Zund där kameraläsning, genomskärning av material upp till 2 mm och skrift med penna är några av funktionerna. Många av våra kunder är branschkollegor som lägger delar av tillverkningen hos oss, ofta handlar det om utskärning av Reflexite.

Roll Up

Passar lika bra i entrén som på mässan, ett enkelt och snyggt sätt att förmedla budskap. Modell väljs efter bruk, "permanent" stående eller enkelt monterbar, bredden på kassetterna är 80-120cm. Vi hjälper gärna till med original och layout!

Banderoller / Vepor

Banderoller och vepor för både inomhus- och utomhusbruk, ibland ett bra budgetalternativ till en traditionell skylt.
Material för upphängning anpassas efter bruk.

Profilbokstäver

Bokstäver, siffror och logotyper, obehandlade eller lackade efter önskemål. Vanligaste material är aluminium men vi kan även tillverka i stål och pvc.